Bemutatótermünkben 2013.09.01-től a kiskereskedelmi eladás megszünt!

NOSZTALGIA-PLAKÁT BT.

Cégünk a Nosztalgia Plakát Bt. elsőként kezdte el importálni és forgalmazni régi fém reklámplakátok és képeslapok reprodukcióját nagykereskedelmi szinten. Az általunk értékesítésre kerülő termékeknek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon.
Egy németországi ( Nostalgic-Art Merchandising GmbH ) és egy franciaországi ( Cartexpo ) cégnek vagyunk a képviselői.

Európában e temékek több mint tíz éve egyre nagyobb teret hódítanak a vásárlók körében és ez a tendencia hazánkban is észrevehtő. Igyekszünk a vásárlói igényeket minél nagyobb skálában kielégíteni.

Jelenleg több mint 120 fajta motívummal rendelkezünk, köztük olyan nagy neves cégeknek is, mint Zwack Unicum és Törley. Az elmúlt öt évben termék skálánk is folyamatosan bővült, mint fémhőmérők, fémdobozok, fémhűtőmágnesek, faliórák, vekkerek, papírképeslapok, poszterek, minden a nosztalgia és a retró jegyében.

Termékeink és kiegészítőink ( állványok, képkeretek ) közt szerepelnek már saját fejlesztésűek is melyek Magyarországon készülnek.

Nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlói igényekre, kérésekre, visszajelzésekre és ez által tudjuk a legoptimálisabban kiválasztani, megkeresni vagy legyártatni a legmegfelelőbb terméket vagy termékcsoportot. Így kezdtük meg idén a terveinknek megfelelően és a vásárlói igények egybehangolásával nosztalgikus filmplakátok importját és nagykereskedelmi forgalmazását Magyarországon. Terveink közt szerepelnek természetesen a további fejlesztések, és hogy minél több termék készülhessen hazánkban és magyar motívumokkal.

Nosztalgia Plakát Bt.
- Cím: 1135 Budapest, Tahi u.69.
- Tel: +36 70-3814071


- E-mail : nosztalgiaplakat@gmail.com
plakat@upcmail.hu
- Számlaszám: 12010374-00136099-00100001
- Kapcsolattartó : Sólyom András
- Adószám : 21163607-2-41
- MKEH szám: C/003916
Térkép: