Bemutatótermünkben 2013.09.01-től a kiskereskedelmi eladás megszünt!

Információ
- Megrendelés
- Szállítás
- Fizetés
- Termékgarancia
- Adatvédelem

Megrendelés

Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők.


A megrendelés 2 lépésből áll:

1. lépés - Megrendelés
Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét. Kérjük adja meg a megrendeléshez szükséges adatokat. A \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Megjegyzés\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" rovatban lehetősége van egyedi igények jelzésére.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Megjegyzés\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" mezőt kivéve minden mező kitöltése kötelező.

2. lépés - Ellenőrzés
Kérjük ellenőrizze még egyszer megrendelését. A \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Vissza\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" gombra kattintva visszatérhet az előző lépésekhez és módosíthatja megrendelését.
Ha mindent megfelelőnek talált, az \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Elküld\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben.

A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet.

A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza.

A megrendelés a visszaigazolást követően lép érvénybe!

Szállítás

Postai kiszállítás esetén postaköltségként a mindenkori postai díjszabás szerinti díjat számítjuk fel. A csomagolási költség benne foglaltatik a kép árában, plusz kiadást ez nem jelent Önnek! Kérjük, a kikézbesített csomagot mindig vizsgálja meg a postás jelenlétében, sérülés esetén vetessen fel jegyzőkönyvet, és a csomagot ne vegye át!
Szállítási díj: a mindenkori postai díjszabás alapján


Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a NOSZTALGIA PLAKÁT BT.-t kártérítési kötelezettség nem terheli.


Fizetés

A megrendelt árucikkek ellenértékét és a postai díjat a kézbesítéskor az utánvételi szelvény alapján a postásnak kell készpénzben kifizetni. A csomag tartalmazza az áru készpénzes számláját.

Cégünk szállítója: Magyar Posta Rt.

Termékgarancia

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. A vásárlástól való elállás joga:
A vevő a szerződéstől az áru kézhezvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó a kifizetett vételárat haladéktalanul, de legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül visszatéríti.
Fontos!
- A vevő viseli az elállásból eredő minden felmerülő költséget.
- A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik.
- Az árucikk csak az eredeti csomagolásban és az eredeti garanciális okmányokkal együtt szolgáltatható vissza.
- Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Személyes adatok biztonsága
Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át.

A megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám- amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.


Nosztalgia Plakát Bt.
Térkép: